Vyberte si
parametry receptu

Pstruh s jamónem/Truchas con jamón/

Cantabria | Rybí

Pstruhy omyjeme, osolíme a pokapeme citrónovou šťávou. Na pánvi rozpálíme olej a přidáme nakrájenou slaninu, lehce osmahneme, aby slanina pustila sádlo a dáme z pánve stranou. Na tomto oleji také osmahneme plátky jamónu a opět dáme z pánve stranou. Na stejném oleji osmažíme rybu dozlatova předem obalenou ve strouhance. Rybu servírujeme na plátku jamónu, zdobíme kousky citrónu a zeleným salátem.

  • Žánr: Romantická
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 800 kcal. / 3 349 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek
  • Bílkoviny: 56,70 g
  • Sacharidy: 14,30 g
  • Tuky: 58,21 g
  • Cholesterol: 238,00 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Pstruh s jamónem / Truchas con jamón

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 2 ks CHLAZENÉ - Jamon Serrano krájené 80g Detail
  • 2 pstruzi
  • 100 g slaniny
  • Strouhanka na obalení
  • Sůl
  • Čtvrtky citrónu
  • Zelený salát na ozdovení

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.