Vyberte si
parametry receptu

Pstruzi po extremeňsku/Truchas a la extremeňa/

Extremadura | Rybí

Pstruhy osolíme a obalíme je v mouce. Na větší pánvi rozehřejeme olej a opečeme na něm pstruhy do zlatova z obou stran. Odstavíme z plotny
Na jiné pánvi osmažíme chřest a jamón ibérico nakrájený na kousky a celé mandle. Řádně promícháme a přidáme citronovou šťávu a masový vývar. Touto směsí přelijeme pstruhy na druhé pánvi.
Brambory uvaříme na páře a podáváme je jako přílohu k pstruhům.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 50 minut
  • Energie: 1 031 kcal. / 4 315 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, oříšky
  • Bílkoviny: 81,10 g
  • Sacharidy: 78,19 g
  • Tuky: 46,01 g
  • Cholesterol: 176,60 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Pstruzi po extremeňsku / Truchas a la extremeňa

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl Přírodní citronová šťáva 0,5L Detail
  • 50 g Mandle loupané, pražené, solené, 5 kg Detail
  • 100 g CHLAZENÉ - Jamon Iberico krájené 70g Detail
  • 2 pstruzi (500g)
  • 15 dkg hladké mouky
  • 500 g menších brambor
  • Sůl
  • 2 dl masového vývaru

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.