Vyberte si
parametry receptu

Studená letní polévka/Sopa fría de verano/

Cantabria | Polévky

Na pánvi rozpustíme máslo, do kterého přidáme nakrájenou cibuli. Jakmile trochu změkne, přidáme oloupaný a nakrájený okurek a pórek. Po osmahnutí dáme vše do hrnce s vodou a mlékem a necháme vařit půl hodiny. Mezitím si v trošce vody rozpustíme krupici a přidáme do hrnce se zeleninou.  Osolíme, opepříme, přidáme vinný ocet a rajčatový protlak. Necháme povařit dalších 5 minut. Po uvaření vše rozmixujeme na lehký krém, necháme vychladnout v ledničce a podáváme.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 180 minut
  • Energie: 387 kcal. / 1 620 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, mléko
  • Bílkoviny: 11,65 g
  • Sacharidy: 45,91 g
  • Tuky: 18,80 g
  • Cholesterol: 42,00 mg
Hodnocení receptu
Studená letní polévka / Sopa fría de verano

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 dl Balsamický vinný ocet Reserva 0,25L Detail
  • 1 dl Tomate Frito 400g Tetra Pack Detail
  • 1 zelená okurka
  • 1 pórek
  • 1 cibule
  • 2 velké lžíce pšeničné krupice
  • 40 g másla
  • 2 dl mléka
  • 2.5 dl vody
  • Sůl
  • Pepř bílý mletý

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.