Vyberte si
parametry receptu

Treska s česnekem/Bacalao al ajoarriero/

Aragón | Rybí

Tresku vložíme na plech na pečicí papír a pečeme do měkka na 200°C. Poté odstraníme kůži, páteř a kosti, a maso rozdrobíme. Ponoříme do studené vody, propereme, přecedíme a proces opakujeme několikrát. Nakonec maso osušíme a odložíme na pozdější použití.
V hliněném hrnci rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm do zlatova stroužky česneku. Poté přidáme tresčí maso, na mírném ohni několik minut prohřejeme a přidáme žloutky, vše důkladně promícháme.
Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm zprudka brambory a cibuli nakrájené na kousky. Přidáme do hliněného hrnce a promícháme s ostatními surovinami. Osolíme dle chuti.
Podáváme z tohoto hliněného hrnce nebo hliněné mísy.

  • Žánr: Afrodiziakální
  • Doba přípravy: 55 minut
  • Energie: 1 119 kcal. / 4 681 kJ
  • Bílkoviny: 47,87 g
  • Sacharidy: 30,18 g
  • Tuky: 87,98 g
  • Cholesterol: 415,00 mg
Hodnocení receptu
Treska s česnekem / Bacalao al ajoarriero

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 kg nasolené tresky
  • 2 velké brambory
  • 4 stroužky česneku
  • 2 žloutky
  • 1 menší cibule
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.