Vyberte si
parametry receptu

Vdovecká rýže/Arroz viudo/

Murcia | Bezmasé

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmažíme na něm do zlatova papriky nakrájené na proužky a čtvrtky artyčoků. Poté přidáme na malé kousky nakrájené fazolové lusky, stroužky česneku a petrželovou nať. Rajče spaříme, oloupeme, nakrájíme na menší kousky a přisypeme na pánev. Necháme prohřát asi 5 minut.
Poté přilijeme vodu dle potřeby, osolíme a přidáme šafrán. Necháme vařit 12 minut. Poté přidáme rýži a vaříme dalších 20 minut.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 55 minut
  • Energie: 899 kcal. / 3 762 kJ
  • Bílkoviny: 19,02 g
  • Sacharidy: 166,22 g
  • Tuky: 41,43 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Vdovecká rýže / Arroz viudo

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.25 g Pravý šafrán - blistr Detail
  • 1 česnek
  • 1 červená paprika
  • 0.125 kg zelených fazolových lusků
  • 1 vyzrálé rajče
  • Petrželová nať
  • Sůl
  • 200 g rýže
  • 8 artyčoků - čtvrtky

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.