Vyberte si
parametry receptu

Navarská bramborová tortilla/Tortilla de patatas al estilo de Navarra/

Navarra | Tapasy

Na pánvi rozehřejeme olivový olej a osmahneme na něm na proužky nakrájenou cibuli a papriku. Poté je vyjmeme děrovanou naběračkou, odložíme na talíř, a na stejném oleji osmažíme nakrájené plátky oloupaných brambor. Jakmile změknou, přidáme k nim osmaženou cibuli a papriku, opepříme, osolíme a promícháme.
V míse rozšleháme vejce, poté k nim přidáme obsah pánve a vše dobře promícháme.
Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a nalijeme na něj směs z mísy. Vaříme na mírném ohni.
Jakmile je prosmaženo ze spodu, vezmeme velkou pokličku, otočíme na ní tortillu a vložíme neosmaženou částí zpět na pánev a opět děláme na mírném ohni do hotova.
Hotovou tortillu rozkrojíme na menší kousky a podáváme teplou.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 35 minut
  • Energie: 537 kcal. / 2 246 kJ
  • Pozor obsahuje: vaječný bílek
  • Bílkoviny: 22,55 g
  • Sacharidy: 32,70 g
  • Tuky: 36,43 g
  • Cholesterol: 870,00 mg
  • Druh tapasu: teplé
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Navarská bramborová tortilla / Tortilla de patatas al estilo de Navarra

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.75 kg brambor
  • drceného pepře
  • 6 vajec
  • 1 cibule
  • 1 sterilovaná červená paprika
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.