Vyberte si
parametry receptu

Navarská paella/Paella Navarra/

Navarra | Paelly

Stehno z jehněte vykostíme a nakrájíme na kousky. Na pánvi rozehřejeme olej a maso na něm zprudka osmahneme.
Přidáme stroužky česneku utřeného se solí, rýži a vodu.
Necháme 10 minut povřít, poté přidáme zeleninu, kterou jsme předtím uvařili do měkka, solíme dle chuti a vaříme na mírném ohni dalších 10 minut.

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 1 996 kcal. / 8 355 kJ
  • Bílkoviny: 57,97 g
  • Sacharidy: 199,70 g
  • Tuky: 115,86 g
  • Cholesterol: 0 mg
Hodnocení receptu
Navarská paella / Paella Navarra

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 125 g zelených fazolových lusků
  • 125 g hrášku
  • 2 čerstvé artyčoky
  • 6 kusů čerstvého chřestu
  • 4 stroužky česneku
  • 0.5 kg stehna z jehněte
  • 8 dl vody
  • Sůl
  • 400 g rýže na paellu

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.