Vyberte si
parametry receptu

Dušený chřest/Espárragos estofados/

Navarra | Zeleninové

Chřest pečlivě omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky.
V hrnci rozehřejeme olej a osmahneme na něm cibuli, poté přidáme chřest a mrkev nakrájenou na kolečka a podusíme na mírném ohni několik minut.
V hmoždíři rozdrtíme česnek, na kostky nakrájený chleba, který jsme předtím opekli na olivovém oleji, na drobno nasekanou petrželovou nať a mletou papriku. Vytvoříme pastu, kterou poté zalijeme vodou a přidáme masový vývar. Promícháme a nalijeme do hrnce s chřestem. Osolíme dle chuti.
Povaříme, dokud chřest nezměkne.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 35 minut
  • Energie: 1 857 kcal. / 7 773 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek
  • Bílkoviny: 19,03 g
  • Sacharidy: 77,18 g
  • Tuky: 162,30 g
  • Cholesterol: 0 mg
Hodnocení receptu
Dušený chřest / Espárragos estofados

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 30 g Sladká paprika mletá 125g Detail
  • 2 velké lžíce masového vývaru
  • 1 kg čerstvého chřestu
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 mrkev
  • Svazek petrželové natě
  • 1 krajíc chleba
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.