Vyberte si
parametry receptu

Pečená treska s rozinkami/Bacalao al horno con pasas/

Galicia | Rybí

Čerstvou tresku dáme vařit do vody s 1 cibulí, mrkví a bobkovým listem. Z rozemletých mandlí a piniových oříšků si utvoříme směs a přidáme strouhanku, nakrájenou petržel a přepuštěné vepřové sádlo. Opepříme a přidáme hřebíček a pár hoblinek muškátového oříšku. Do zapékací misky dáme vrstvu směsi a vrstvu uvařené, porcované ryby bez kostí. Přidáme rozinky a dáme péct do trouby dozlatova. Lehce zakapeme vodou, aby se nám ryba nepřipálila. A servírujeme.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 50 minut
  • Energie: 580 kcal. / 2 425 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, oříšky
  • Bílkoviny: 45,81 g
  • Sacharidy: 26,24 g
  • Tuky: 30,30 g
  • Cholesterol: 157,75 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Pečená treska s rozinkami / Bacalao al horno con pasas

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 20 g Mandle loupané, pražené, solené, 5 kg Detail
  • 0.5 kg tresky
  • 20 g rozinek
  • 50 g vepřového sádla
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 1 bobkový list
  • 2 velké lžíce strouhanky
  • 2 velké lžíce petrželky
  • Mletý hřebíček
  • Muškátový oříšek
  • Mletý pepř
  • Voda
  • 0.1 g piniových oříšků

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.