Vyberte si
parametry receptu

Vepřové kotlety v alobalu/Chuletas de cerdo en papel/

Galicia | Masité (vepřové)

Houby omyjeme a nakrájíme. V hrnci rozpustíme sádlo, na kterém osmahneme nakrájenou cibuli, houby a přidáme pár kapek citrónové šťávy. Po chvíli přidáme nakrájenou petržel, promícháme a přidáme nakrájenou šunku. A dáme stranou. V pánvi rozpálíme olej, na kterém osmažíme z obou stran kotlety, které zakapeme citrónovou šťávou, osolíme a opepříme. Z alobalu vytvoříme misku, do které dáme část směsi, kotlety a další část směsi. A zabalíme do balíčků. Dáme do trouby péct a po 10 minutách kotlety obrátíme a necháme péct dalších 10 minut. Podáváme přímo z balíčku.

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 40 minut
  • Energie: 1 203 kcal. / 5 034 kJ
  • Bílkoviny: 32,32 g
  • Sacharidy: 6,57 g
  • Tuky: 113,40 g
  • Cholesterol: 133,10 mg
  • Druh masa: vepřové
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Vepřové kotlety v alobalu / Chuletas de cerdo en papel

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl Přírodní citronová šťáva 0,5L Detail
  • 400 g vepřové kotlety
  • 20 g vepřového sádla
  • 20 g dušené šunky
  • 20 g hub
  • 1 cibule
  • Sůl
  • Pepř
  • Petržel
  • Alobal

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.