Vyberte si
parametry receptu

Hovězí závitky na sherry/Ternera rellena/

Galicia | Masité (hovězí)

Hovězí plátky ořežeme, abychom dostali pěkné filety. Ořezy si dáme stranou. Na pánvi rozpustíme sádlo, na kterém osmahneme ořezy, chorizo a jamón nakrájené na kousky. Filety naklepeme, osolíme, opepříme a poklademe směsí. Přidáme nakrájená vejce a maso zabalíme do závitků a chytneme špejlí, aby se nám nerozpadlo. Obalíme v mouce a osmažíme na sádle. Jakmile zrůžoví, dáme z plamene stranou do hrnce. Na výpeku z masa osmažíme mrkev nakrájenou na kolečka, kterou dáme na závitky, přidáme vývar a víno a vše vaříme na mírném ohni, dokud není maso měkké. Před podáváním mrkev spolu s omáčkou rozmixujeme a nalijeme na závitky.

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 90 minut
  • Energie: 994 kcal. / 4 159 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, vaječný bílek
  • Bílkoviny: 62,76 g
  • Sacharidy: 19,24 g
  • Tuky: 60,06 g
  • Cholesterol: 303,10 mg
  • Druh masa: hovězí
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Hovězí závitky na sherry / Ternera rellena

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 kg hovězí roštěné
  • 2 vařená vejce
  • 2 mrkve
  • 20 g vepřového sádla
  • 2 dl suchého sherry vína
  • 2 dl hovězího vývaru
  • Sůl
  • Mouka
  • 85 g chorizo klobásky

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.