Vyberte si
parametry receptu

Salát z červeného zelí s vinným octem/Lombarda san quintín/

Madrid | Tapasy

Červené zelí nakrájíme na proužky. Slaninu na kostky. Jablko oloupeme a nakrájíme na kostičky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky. Do zapékací mísy dáme olej, na kterém osmahneme cibuli. Jakmile změkne, přidáme zelí a slaninu. Vše osmahneme, zakapeme vinným octem, osolíme, opepříme a přidáme trochu vody.  Jakmile začne vše vařit, přikryjeme pokličkou a dáme do trouby na nízkou teplotu a dusíme cca 1 hod a 30 minut. Potom přidáme oloupané brambory nakrájené na kostky, znovu zakryjeme a necháme dusit dalších 30 minut, dokud brambory nezměknou. A servírujeme.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 130 minut
  • Energie: 731 kcal. / 3 058 kJ
  • Bílkoviny: 5,12 g
  • Sacharidy: 37,33 g
  • Tuky: 63,55 g
  • Cholesterol: 63,00 mg
  • Druh tapasu: teplé
Hodnocení receptu
Salát z červeného zelí s vinným octem / Lombarda san quintín

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 dl Balsamický vinný ocet Reserva 0,25L Detail
  • 200 g červeného zelí
  • 100 g slaniny
  • 1 jablko
  • 1 červená cibule
  • 200 g brambor
  • Sůl
  • Voda
  • Pepř

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.