Vyberte si
parametry receptu

Zeleninový salát svatého isidra/Ensalada de san isidro/

Madrid | Tapasy

Zelený salát umyjeme, dáme stranou vrchní listy a necháme jen světle zelené. Salát natrháme na kousky a dáme na salátovou mísu. Na salát dáme nakrájenou cibulku na proužky, tuňáka bez oleje nakrájeného na kousky, olivy a vejce nakrájené na kolečka. Salát osolíme, zalijeme olivovým olejem, který jsme smíchali s vinným octem. A servírujeme.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Energie: 707 kcal. / 2 959 kJ
  • Pozor obsahuje: vaječný bílek
  • Bílkoviny: 25,98 g
  • Sacharidy: 11,38 g
  • Tuky: 62,37 g
  • Cholesterol: 178,60 mg
  • Druh tapasu: studené
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Zeleninový salát svatého isidra / Ensalada de san isidro

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 30 g Zelené olivy bez pecky 300g Detail
  • 1 dl Extra panenský olivový olej 1L, PET Detail
  • 160 g Tuňák v rostlinném oleji 80g, PACK-3 Detail
  • 1 zelený salát
  • 1 cibule
  • 1 vařené vejce
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.