Vyberte si
parametry receptu

Studená mísa/Porra fría/

Andalucía | Tapasy

V hmoždíři rozmačkáme špetku soli s česnekem, přidáme oloupané a nakrájené rajče, rozmačkáme.
Přidáme strouhanku, 2 lžíce octa a 2 lžíce vody, pokračujeme s mačkáním a nakonec vše dobře promícháme.
Postupně přiléváme polovinu oleje, jakmile získáme kompaktní pastu, přidáme 2 velké lžíce vody a zbytek octa.
Přelijeme do hlubší misky, přidáme zbytek oleje a povrch poklademe kousky oloupaných tvrdých vajec.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 20 minut
  • Energie: 1 052 kcal. / 4 401 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, vaječný bílek
  • Bílkoviny: 24,32 g
  • Sacharidy: 126,76 g
  • Tuky: 48,87 g
  • Cholesterol: 290,00 mg
  • Druh tapasu: studené
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Studená mísa / Porra fría

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl Extra panenský olivový olej 0,25L, sklo Detail
  • 300 g strouhanky z bílého chleba
  • 2 vejce uvařená na tvrdo
  • 1 čerstvé rajče
  • 1 stroužek česneku
  • Sůl
  • Voda

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.