Vyberte si
parametry receptu

Bílé fazole na kastilský způsob/Judías blancas al estilo de castilla/

Castilla y León | Zeleninové

Fazole si dopředu namočíme. Vložíme do hrnce s vodou a dáme vařit. Během vaření vyměníme 2x vodu. Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibulku, po chvíli česnek a oloupaná rajčata zbavená semínek. Promícháme a osolíme, opepříme a přidáme nakrájenou petržel. Vše dobře promícháme a necháme směs vařit, dokud nejsou fazole poloměkké. Před dovařením si 2 lžíce fazolí rozmačkáme a vrátíme zpět – slouží k zahuštění. A můžeme podávat např. s chlebem či toustem.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 120 minut
  • Energie: 623 kcal. / 2 608 kJ
  • Bílkoviny: 29,25 g
  • Sacharidy: 91,51 g
  • Tuky: 18,71 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Bílé fazole na kastilský způsob / Judías blancas al estilo de castilla

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 250 g bílých fazolí
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • Sůl
  • Voda
  • Pepř bílý mletý
  • Petržel
  • 4 velká rajčata

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.