Vyberte si
parametry receptu

Česneková omáčka/Ajada/

Galicia | Omáčky

Na pánvi osmažíme dozlatova celý, nekrájený česnek a dáme stranou. Pánev také dáme stranou z plamene a přidáme sladkou papriku a vinný ocet. Promícháme a necháme papriku lehce osmahnout. Omáčku podáváme k zelenině nebo rybám.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 15 minut
  • Energie: 758 kcal. / 3 171 kJ
  • Bílkoviny: 1,01 g
  • Sacharidy: 4,63 g
  • Tuky: 80,03 g
  • Cholesterol: 0 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Česneková omáčka / Ajada

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 dl Balsamický vinný ocet Reserva 0,25L Detail
  • 30 g Sladká paprika mletá 125g Detail
  • 5 stroužků česneku

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.