Vyberte si
parametry receptu

Filet z okouna se zeleninou/Ensalada de cherne salado/

Islas Canarias | Tapasy

Filety z okouna naložíme na pár hodin do slané vody, potom omyjeme a dáme vařit do osolené vody. Po uvaření scedíme a necháme vychladnout. Smícháme nakrájený česnek, cibuli, uvařené brambory, vejce, ředkev a nakrájenou petrželku spolu s olivovým olejem a citrónovou šťávou a touto směsí ozdobíme rybu přímo na salátovém talíři. Dále ještě dozdobíme nakrájenými rajčaty a ředkví po okrajích talíře.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 180 minut
  • Energie: 700 kcal. / 2 929 kJ
  • Pozor obsahuje: vaječný bílek
  • Bílkoviny: 58,87 g
  • Sacharidy: 61,05 g
  • Tuky: 26,11 g
  • Cholesterol: 720,00 mg
  • Druh tapasu: studené
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Filet z okouna se zeleninou / Ensalada de cherne salado

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 dl Extra panenský olivový olej 1L, PET Detail
  • 0.5 dl Přírodní citronová šťáva 0,5L Detail
  • 400 g filet z okouna
  • 2 stroužky česneku
  • 4 vařené brambory
  • 4 vařená vejce
  • 1 střední cibule
  • 2 menší ředkve
  • 2 rajčata
  • Sůl
  • Mletý pepř
  • Petržel

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.