Vyberte si
parametry receptu

Knedlíčková polévka/Sopa de albóndigas/

Valencia | Polévky

Šunku, kuřecí prsa a petrželovou nať nakrájíme na drobno, vložíme do mísy a důkladně promícháme se strouhaným sýrem a vejci. Ze směsi postupně vytváříme malé kuličky velikosti třešně.
V hrnci dáme vařit vývar a další vodu dle potřeby, jakmile začne vřít, vkládáme postupně kuličky, provaříme a jakmile všechny vyplavou na povrch, jsou uvařeny, polévku osolíme, opepříme a můžeme přelít do polévkové mísy a z ní servírovat.

  • Žánr: Posilující
  • Doba přípravy: 25 minut
  • Energie: 882 kcal. / 3 691 kJ
  • Pozor obsahuje: mléko, vaječný bílek
  • Bílkoviny: 88,26 g
  • Sacharidy: 8,65 g
  • Tuky: 52,80 g
  • Cholesterol: 485,00 mg
Hodnocení receptu
Knedlíčková polévka / Sopa de albóndigas

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 175 g dušené šunky
  • 100 g kuřecích prsou
  • 10 dkg strouhaného tvrdého sýra (typu Eidam)
  • 2 vejce
  • Petrželová nať
  • Sůl
  • Pepř černý mletý
  • 1 dl hovězího vývaru

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.