Vyberte si
parametry receptu

Omáčka na ryby/Salsa amarilla para pescados/

Galicia | Omáčky

Ryby vývar vaříme ve víně s citrónovou šťávou. Do hrnce dáme máslo, přidáme mouku a vývar. Stále mícháme. Povaříme 5 minut, dáme stranou z plamene, chvíli necháme vychladnout a přidáme rozmíchaná žloutky. Dle chuti dosolíme a opepříme. 

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 25 minut
  • Energie: 246 kcal. / 1 027 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, mléko
  • Bílkoviny: 7,22 g
  • Sacharidy: 7,58 g
  • Tuky: 19,75 g
  • Cholesterol: 335,10 mg
Hodnocení receptu
Omáčka na ryby / Salsa amarilla para pescados

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl Přírodní citronová šťáva 0,5L Detail
  • 1 velká lžíce másla
  • 2 dl rybího vývaru
  • 1 velká lžíce polohrubé mouky
  • 2 vaječné žloutky
  • Sůl
  • Pepř

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.