Vyberte si
parametry receptu

Rajčatová omáčka/Entomatá/

Extremadura | Omáčky

Na pánvi rozehřejeme olivový olej, osmažíme na něm cibuli nakrájenou na drobno a stroužky česneku. Jakmile získají zlatavou barvu, přidáme papriky nakrájené na jemné proužky. Podusíme, přidáme papriku mletou a osolíme. Poté přidáme oloupaná a na drobno nakrájená rajčata. Opět podusíme. Stále mícháme vařečkou.
Podáváme jako přílohu k masům.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 25 minut
  • Energie: 264 kcal. / 1 104 kJ
  • Bílkoviny: 3,31 g
  • Sacharidy: 17,70 g
  • Tuky: 21,04 g
  • Cholesterol: 0 mg
Hodnocení receptu
Rajčatová omáčka / Entomatá

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.5 kg rajčat
  • 1 zelená paprika
  • 1 cibule
  • 1 stroužek česneku
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.