Vyberte si
parametry receptu

Salmorreta/Salmorreta/

Valencia | Omáčky

Rajče opečeme na olivovém oleji, oloupeme a zbavíme semínek, nakrájíme na malé kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno.
V hmoždíři rozmačkáme pálivou papričku, stroužky česneku a petrželovou nať. Přidáme cibuli a rajče.
Za stálého míchání přiléváme olivový olej extra panenský, poté balsamický ocet a na konci osolíme. Dobře promícháme.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 20 minut
  • Energie: 460 kcal. / 1 925 kJ
  • Bílkoviny: 1,94 g
  • Sacharidy: 11,02 g
  • Tuky: 45,41 g
  • Cholesterol: 0 mg
Hodnocení receptu
Salmorreta / Salmorreta

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 1 dl Extra panenský olivový olej 0,25L, sklo Detail
  • 0.5 dl Balsamický vinný ocet Reserva 0,25L Detail
  • 1 ks Pálivé papričky 300g Detail
  • 1 vyzrálé rajče
  • 3 stroužky česneku
  • 100 g cibule
  • Svazek petrželové natě
  • Pepř černý
  • Sůl

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.