Vyberte si
parametry receptu

Štika s domácí majonézou z málagy/Pescada en blanco con huevos a la malagueňa/

Andalucía | Rybí

Rybí kousky omyjeme a necháme okapat na utěrce, aby byly dobře osušené. Poté osolíme z obou stran a necháme povařit na mírném ohni se šťávou z 1 citronu přibližně 8-10 minut.
Mezitím si připravíme domácí majonézu: v misce rozšleháme žloutky s olejem, přidáme trochu vody, ve které vaříme rybu. Touto majonézou přelijeme rybí kousky a nazdobíme na kolečka nakrájeným citronem.

  • Energie: 1 456 kcal. / 6 093 kJ
  • Bílkoviny: 98,21 g
  • Sacharidy: 6,92 g
  • Tuky: 110,39 g
  • Cholesterol: 605,00 mg
Hodnocení receptu
Štika s domácí majonézou z málagy / Pescada en blanco con huevos a la malagueňa

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.25 l Extra panenský olivový olej 0,25L, sklo Detail
  • 2 ml Přírodní citronová šťáva 0,5L Detail
  • 1 kg štiky nakrájené na podkovy
  • Sůl
  • Voda
  • 2 žloutky
  • Čerstvá petrželová nať
  • Citrón

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.