Vyberte si
parametry receptu

Valencijský salát/Ensalada valenciana/

Valencia | Zeleninové

Hlávkový salát natrháme, rajčata nakrájíme na kousky a cibuli na proužky. Všechny ingredience smícháme ve větší míse a zalijeme olivovým olejem a zakapeme balsamickým octem.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 20 minut
  • Energie: 1 283 kcal. / 5 369 kJ
  • Pozor obsahuje: vaječný bílek
  • Bílkoviny: 19,05 g
  • Sacharidy: 24,79 g
  • Tuky: 122,33 g
  • Cholesterol: 300,50 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Valencijský salát / Ensalada valenciana

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 360 g Černé olivy bez pecky 350g Detail
  • 0.25 l Extra panenský olivový olej 0,25L, sklo Detail
  • 1 dl Balsamický vinný ocet Reserva 0,25L Detail
  • 100 g Kapary ve vinném octě 100g Detail
  • 50 g Tuňák v rostlinném oleji 80g, PACK-3 Detail
  • 2 vejce uvařená na tvrdo
  • 1 hlávkový salát
  • 2 rajčata
  • 1 cibule

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.