Vyberte si
parametry receptu

Plněné slávky/Mejillones rellenos/

Valencia | Tapasy

Na pánvi připravíme na olivovém oleji zásmažku z hladké mouky.
Syrové slávky otevřeme a vybereme z nich maso, které nakrájíme na malé kousky, vložíme do mísy. Lastury uschováme pro další použití.
Kousky masa smícháme s připravenou zásmažkou, strouhaným sýrem, vínem a bílým pepřem. Dobře promícháme.
Touto směsí naplníme uschované lastury, obalíme ve strouhance a opečeme z obou stran na mírném ohni asi 8 minut.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 20 minut
  • Energie: 881 kcal. / 3 685 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, mléko, mořské plody
  • Bílkoviny: 80,07 g
  • Sacharidy: 49,69 g
  • Tuky: 33,30 g
  • Cholesterol: 0 mg
  • Druh tapasu: teplé
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Plněné slávky / Mejillones rellenos

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 500 g slávek
  • 1 velká lžíce hladké mouky
  • 50 g strouhanky
  • Špetka pepře bílého mletého
  • 10 dk strouhaného tvrdého sýra (typu Eidam)
  • 1 dl bílého vína

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.