Vyberte si
parametry receptu

Vinné koblihy/Roscos de vino/

Galicia | Dezerty

Mouku smícháme s rozpuštěným sádlem a vínem, vytvoříme těsto, z kterého děláme koblihy. Dáme do trouby na plech, který jsme vymazali máslem a pečeme dozlatova. Po upečení je ponoříme do sirupu, který jsme si vytvořili z vody a cukru a nakonec je posypeme pískovým cukrem.

  • Žánr: Labužnická
  • Doba přípravy: 35 minut
  • Energie: 1 365 kcal. / 5 712 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek, mléko
  • Bílkoviny: 12,87 g
  • Sacharidy: 181,47 g
  • Tuky: 56,31 g
  • Cholesterol: 93,03 mg
K receptu doporučujeme nápoj >
Hodnocení receptu
Vinné koblihy / Roscos de vino

Suroviny pro přípravu

počet osob, pro které vaříte
  • 0.125 l Vega Libre Tinto 2014 Detail
  • 250 g polohrubé mouky
  • 125 g sádla
  • 175 g cukru
  • 1 dl vody
  • Máslo
  • Pískový cukr

Fotogalerie receptu

Diskuzní fórum

Žádné komentáře

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé.